15.00€

DWB 2016/3
[DWB 011]

Untitled Document

DW B 2016 3 Graphic Poem

Wat is een GRAPHIC POEM? Als je het weet, schrijf er een essay over, en als je het niet weet, maak er dan één. Samenstellers Lies van Gasse en Patrick Bassant zetten tien auteurs aan het werk en gingen zelf aan de slag. Zo ontvouwt het genre zich in real time. Met bijdragen van Toon Horsten, Sébastien Conard, Lies van Gasse, Randall.C, Annemarie Estor, Wide Vercnocke, Hans Wap, Luc Fierens, Jurgen Walschot, Wasco en Tania Verhelst.
Ook in dit nummer: een citybook van Ghayath Almadhoun, proza van Jens Meijen, Giuseppe Minervini en Peter Olmen en gedichten van Frank de Crits. De Jonge wolven onderzoeken wie een hachelijk thema als pedofilie literair aankan: Jeroen Brouwers of Inge Schilperoord. Essays van Christophe van Gerrewey over Tonnus Oosterhoff, Jeroen Dera over Erik Spinoy, Laurens Ham over Maarten van der Graaff en Frank Keizer. 
En alvast besproken door Dirk Leyman in De Morgen: 'Cross-over: het is een vaak misbruikt modewoord in de kunstenbranche. Maar het tijdschrift DW B heeft er steeds een alert oog voor gehad én gaf er door de jaren heen een aparte invulling aan, met vaak grensverleggende nummers op het snijvlak tussen literatuur, fotografie of andere artistieke takken.'

Categories
Manufacturers
Quick Find
 
Use keywords to find the product you are looking for.
Advanced Search
0 items
Share Product
Share via E-Mail
Share on Facebook Share on Twitter
Disdocs